Teljes mértékben megbízható kemény bőrönd

Kemény bőrönd

Amennyiben üzleti út vagy nyaralási szenvedély miatt gyakran ül repülőre, vonatra, autóba, érdemes olyan utazótáskát vagy bőröndöt vásárolnia, ami bírja a strapát.

Itt nemcsak arról van szó, hogy mi minden kerül a poggyászba, ugyanis a megbízhatóság abban is rejlik, hogy mennyire ellenálló a külső hatásokkal szemben. Egy kemény bőrönd tökéletesen megvédi a tartalmat, még akkor is, ha több más nehéz csomag kerül rá a rakodótérben.

A cipzár minősége is nagyon fontos, ugyanis ez sérül meg a leghamarabb, amikor folyamatosan használja a kemény bőrönd tulajdonosa. A másik szempont a varrás megléte, a ragasztott, erősített modellek jóval hamarabb sérülnek, mint az 1 vagy 2 soros varrással rendelkező változatok.

A legjobb, ha olyat választ, amire még garanciát is ad a gyártó vagy a forgalmazó. A Bontour webáruházában fellehető kemény bőrönd modellekre nem lesz panasz, bátran választhatja a rövidebb és hosszabb utakra egyaránt. Tekintse meg a kínálatot, válogasson kedvére a kis- és nagyméretű poggyászok közül!