Sztorikockával a legjobb történetekért

sztorikocka

A társasjátékok elsődleges célja természetesen a szórakoztatás. Mindenki imádja a könnyed, nem túl bonyolult szabályokkal rendelkező fajtákat, amelyeket akár egy bulin is elővehet. A Sztorikocka pont olyan játék, amit nem szabad otthon hagyni, ha nyaralásra vagy baráti összeröffenésre megyünk. Mindenki imádni fogja, aki szeret nagyokat nevetni és „sztorizgatni”.

A szabályok nem bonyolultak: dobni kell a dobókockával és a 9 kidobott képet egy kerek történetbe helyezni. Hatalmas történetek születhetnek, amelyeken mindenki nagyot nevet. A Sztorikocka akár a zsebben is elférő játék, mégis igen sokat tud. Egyedül és többen is játszhatják, akár az egész osztály.

A felnőttek és a nagyobb gyermekek is kedvelik, így érdemes egyszerre többfélét is beszerezni a családnak. A Sztorikocka a nagyoknak remek kikapcsolódás, ahogyan a kicsiknek is, akik közben fejlesztik a képzelőerejüket, a beszédkészségüket és szocializációs képességüket. A pedagógusok is szeretettel alkalmazzák az órákon, úgyhogy csak jó lehet!