Solar lámpa számos extrával

napelemes lámpa

A házkörüli világítás szempontjából keresve sem találhatnánk jobb megoldást. Egyrészt azért, mert energiatakarékos, másrészt pedig amiatt, mert egyszerű a solar lámpa telepítése, hiszen nem kell az elektromos hálózathoz csatlakoztatni.

A solar lámpa értelemszerűen a Napból nyeri az energiát. Ezt alakítja át elektromos energiává. Három fő részből áll. Az egyik a napelem, a másik a LED égő és természetesen egy töltés vezérlőre is szükség van az optimális üzemeléshez.

Kisebb és nagyobb méretben, sokféle formában szerezhető be. Megvilágíthatunk a segítségével egészen nagy területet is, vagy a kisebbeket a földbe szúrva gyönyörködhetünk esténként a hangulatos látványban, amit a kertben vagy az udvaron nyújtanak. A falra rögzíthető változatoktól, a földbe süllyesztett taposólámpákig, minden modell a részét képezi a kínálatnak.

Egészen egyedi megoldások megvalósítására kínál lehetőséget a solar lámpa, a változatos kialakításának köszönhetően. Bizonyos típusok további speciális funkciókat is tartalmazhatnak, mint például a mozgásérzékelés vagy az alkonykapcsoló.