Selfie bot távirányítóval felszereve

selfie bot

A világ egyik legnagyobb őrülete a főleg mobiltelefon segítségével történő önarckép, önfotó készítése, ami nélkül a közösségi média felülete szinte elképzelhetetlen számít. A tökéletes fotó előállításához azonban nagy gyakorlat szükséges, viszont a selfie bot használata jelentősen megkönnyítheti a feladatot.

Az eszköz kezdetleges változata valóban mindössze egy bot volt, ami tulajdonképpen a kar meghosszabbítására szolgált. Mára viszont ez az eszköz is jelentős fejlesztéseken ment keresztül és olyan kényelmi funkciókkal látták el, amivel extrém helyzetekben is szinte gyerekjáték a megfelelő fotó elkészítése.

Egyes modern selfie bot a kerékpárkormányra is rögzíthető és a flexibilis kidolgozásnak köszönhetően, tetszőleges pózba tekerhető, csavarható, de akár asztali állványként is használható. Ami talán a leginkább megdobogtathatja a selfie őrültek szívét, az Android és IOS rendszerrel is kompatibilis bluetooth távirányító, amivel akár 10 méteres távolságból is elkészíthető a tökéletes kép.