Römer gyerekülések a fokozott biztonságért

Römer gyerekülés

Gyermekünk az első lélegzetvételtől ki van szolgáltatva a nagyvilágban zajló eseményeknek és a mi felelősségünk megvédeni minden balesetveszélyes vagy életveszélyes helyzettől. Ha autós közlekedésről van szó, akkor ebben a Römer gyerekülés kínálata nagy segítségünkre lehet, hiszen élen jár a gyermekbiztonság területén.

A legkisebb csoportba tartozó (0-13 kg) úgynevezett babahordozókat még menetiránnyal ellentétesen kell bekötni, amit az autó 3 pontos biztonsági övével tehetünk meg. Viszont, ma már a Römer Baby-Safe (ISOFIX) bázis segítségével a gépkocsiba való be- és kivétel sokkal egyszerűbbé, könnyebbé válik azáltal, hogy az alap kerül bekötésre, ami ezután az autóban marad.

Így mindig csak a hordozót kell csatlakoztatni rá egy kattintással. Ezzel a módszerrel nemcsak a kényelmünk van kiszolgálva, de lényegesen le is csökkenthető a helytelen bekötés esélye és az abból fakadó balesetek kockázata. A Römer gyerekülések és a hozzáillő bázisok modern és élvezhető biztonságot adnak az egész családnak.