Polírozó korong speciális munkavégzésre

polírozó korong

A kényelem és egyszerűség az, ami egyértelműen jellemzi a modern fejlesztésű gyémántszerszámokat. Ezekre mindenképpen szükségünk lesz, amennyiben az otthonunk egyes részeinek burkolását tűzzük ki magunk elé célul. A kiváló végeredmény biztosításához, esetleges felújításokhoz a polírozó korong elengedhetetlen kiegészítőnek számít.

Mivel a legtöbben nem szeretnek nedves körülmények között dolgozni, ezért érdemes olyan kivitelek között válogatni, amelyek a száraz munkavégzésre ugyanúgy alkalmasak. A TLS ANGRY BEE gyémánt polírozó korong megbirkózik a márvánnyal, gránittal, más természetes kövekkel, valamint a kerámia és üveg sem jelent számára gondot.

Nagyfokú rugalmasságának hála, alkalmas még az igen bonyolult felületek polírozására is, eltérő fordulatszámon. A speciális kialakításának hála, sokkal kevesebb por képződik a polírozó korong használata során. A felhelyezése egyszerű, hiszen a hátoldala tépőzáras, ami az ellendarabhoz kapcsolódik. A kedvező ár-érték arány garantált, így biztosan megtérülő befektetés.