Pár mondatban az alumínium párkányról

alumínium párkány

Egy nyílászáró nem csupán az ablakból, tehát a keretből és az üvegből épülhet fel. Létezik még egy eszköz, ami hozzájárul a praktikus tulajdonsághoz, emelve az esztétikai hatást is. Egyre több helyen figyelhető meg az alumínium párkány, ami egyáltalán nem véletlen. Egy olyan UV-stabil eszközről van szó, ami több év múltán sem sárgul be, az erős napfény hatására sem.

Nem csupán kültéren jelenti ez a tökéletes választást, hanem beltéren is. Az alumínium párkány mellett szól, hogy nagyon tartós és strapabíró, amit igazol a tény, hogy anyagvastagságban a legkiválóbb megoldások között található. A hosszú élettartamhoz hozzájárul az erős tartóbordázat is, hiszen ennek köszönhetően egy cseppet sem fog meghajlani a könyöklő.

A stabilan rögzíthető alumínium párkány alján sűrű bordázott rögzítő felület található, ami az erős rögzítés miatt annyira fontos. A sima felületű alumínium párkány tapintásra kellemes hatást kelt, épp ezért beltéren is megállja a helyét. Kétségtelen, hogy egy gazdaságos opciót jelent ez, hiszen csak egyszer kell fizetni érte és több évtizedig helytáll. A szerkezet része még az ablakpárkány végzáró.