Ötletes és szép róka jelmez

róka jelmez

Nagyon sok mesében szerepel a ravasz róka, aki rendkívül agyafúrt módon, mindig megszerzi, amit akar. Nagyon jó móka a róka jelmez segítségével eljátszani bizonyos történeteket, valamint újakat kitalálni. A gyerekek fantáziája pedig végtelen, és ha a család apraja-nagyja részt vesz a színjátszásban, igazán remek szórakozás veheti kezdetét.

Szomorkás, esős hétvégéken vagy délutánokon kitűnő program lehet, az együtt töltött idő pedig valódi élménnyé válik. A kicsik akkor érzik elemükben magukat, hogyha a szüleik is velük játszanak, ezeket az órákat soha nem fogják elfelejteni.

Ugyanakkor egy róka jelmez akkor sem hiányozhat, ha gyerekzsúrra kerül a sor, hiszen a csemeték remekül szórakoznak, eljátszva például a kis Vuk történetét. Ilyen összejöveteleket nem csak név- vagy születésnapon lehet szervezni nekik, hanem bármikor, ha ehhez támad kedvük.

A játék, a színházasdi nagyon szépen fejleszti a gyerekek különböző képességeit, tehát amellett, hogy csuda jól szórakoznak, még fejlődnek is közben. Fondorlatos történetek kerekednek ki ezeken az alkalmakon, tehát érdemes lehetőséget biztosítani a kicsiknek erre.

Otthon, az édesanya is elkészítheti a róka jelmezt, ennek kivitelezésben csak a fantázia szabhat határt, de amennyiben nem tudná megvarrni, vagy egyszerűen nincs ideje erre, akkor meg is vásárolhatja kicsinyének. Például igazán kedves róka jelmez van eladásra kínálva a babuart.eu webáruházban, ami mikropolár és plüss anyagból készült.

Nem kerül túl sok pénzbe, bármelyik szülő megveheti ezt a terméket. Az itt megvásárolható róka jelmez 40 fokon, kézzel mosható. Tehát a tisztán tartása egyáltalán nem bonyolult. Ráadásul hat hónapos garanciát is biztosítanak a jelmezhez.

Tudnia kell, hogy a megrendeléstől számított 7-9 napon belül történik meg a szállítás, úgyhogy tanácsos idejében megrendelni, ha például óvodai vagy iskolai farsangra akarja a kicsinyét róka jelmezbe öltöztetni. Ha egy ilyen ruházatban jelenik meg a gyermek az eseményen, biztosan nem lesz még egy ugyanilyen senkin sem. Különleges és ötletes a róka jelmez.