Ők a legnépszerűbb gyógytornászok Budapesten?

gyógytornászok

A modern civilizáció sok előnye mellett, azért rejt magában bizonyos problémákat is. A megváltozott életvitel, bár sokkal kényelmesebbé vált, mint eddig a történelem során valaha, de ennek az árát mindenki megfizeti előbb-utóbb. Amíg nagyszüleink korában a gyakori nehéz fizikai feladatok ellátása okozott kihívást és bizonyos keretek között különféle sérüléseket, addig manapság a folyamatos ülés az, ami tönkreteszi az ízületeket. A mozgásszegény életmód ugyanis legalább annyira káros, mint a túlerőltetés.

Az arany középút megtartását pedig kevesen tudják megoldani. Néha csak egy kis kellemetlen érzés indul el derék tájékán, alkalmi zsibbadás keretében, ami egészen a műtőasztalig kísérheti az embert. Ugyanakkor van mit tenni, még a súlyos állapot helyreállításával kapcsolatban is, ha tudod hová érdemes fordulnod segítségért. Nem véletlen fordultak már sokan ezekhez a gyógytornászokhoz Budapesten (0630 505 0503; 1027, Vitéz u. 9.). A szakszerűen felszerelt rendelőben profi szakemberek várnak és többféle kezelésben részesítenek.

Legyen szó McKenzie-, köpöly-, manuálterápiáról, gyógymasszázsról, kinesio tapasz felhelyezéséről, alapos állapotfelmérésről, SMR masszázshenger használatáról, szaktanácsadásról, ortopéd és reumatológiai szakrendelésről, minden egy helyen elérhető. Nemcsak alkalmi kezeléseken lehet részt venni, mert cél az önkezelés előtérbe helyezése. Ennek érdekében elsajátíthatod a különféle gyakorlatokat, amiket otthon el tudsz végezni, ezzel növelve és gyorsítva a felépülés menetét. Legyen szó gerincsérvről, isiászról, lumbágóról, hogy csak a leggyakoribb problémák kapjanak hangsúlyt, a fájdalomcsökkentés mellett, a teljes felépülésre is van esély, viszonylag rövid időn belül.

Néhány alkalmat követően, a fájdalmak enyhülnek és lassan visszatérhet minden az eredeti kerékvágásba. A már felépült páciensek száma folyamatosan nő, akik közé megéri tartozni. A műtétek elkerülésére szintén van lehetőség, ami sok kellemetlenséget előzhet meg. Egy komolyabb beavatkozás után a szervezet csak nehezen épül fel és a rehabilitáció alatt ugyanúgy fontos a gyógytorna, így ezt kikerülni semmilyen helyzetben sem lehet, akkor pedig már jobb előre menni és megelőzés gyanánt elvégezni.