Nem okoz csalódást a Linglong gumi

Abroncsok minden járműhöz

A kínai termékek elözönlötték az európai piacot. Ebben az esetben, most az olcsó, ám minőségi termékekről van szó, amilyen a Linglong gumi is.

Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, ahhoz képest, hogy milyen kimagaslóan teljesített a különféle stressz-teszteken. Kifejezetten jó kopásállósággal rendelkezik és a féktáv is megfelel a jelenlegi jogszabályoknak. A Linglong gumi a nedves, csúszós úton is jól teljesít, ami a mintázatának köszönhető, ugyanis elvezeti a nedvességet a recék alól, amitől jobb tapadás jön létre.

A menetzaj elhanyagolhatónak számít a Linglong gumi esetében, ami sokat számít egy hosszú utazás alkalmával, ami ezáltal zavartalanul fog telni. Természetesen a fogyasztásra is remek hatással van az abroncs, mivel a teszteléskor ezt is figyelembe vették a tervezők.

Hogyha nem tervezünk súlyos tízezreket kiadni egy szett abroncsért, akkor a Linglong gumi remek alternatívát jelenthet. A tutigumi.hu webshopban egyaránt megtalálható a nyári és a téli változat. Gazdaságos döntés, ami nem terheli meg a pénztárcát.