Nem csoda, hogy ilyen népszerű ez a blahai fodrászat

barber shop

Bármelyik típusú hajviselet esetén a precíz vágási technika az, ami igazán számít. Rövid hajjal rendelkezőknek érdemes hangsúlyt fektetniük frizurájukban az átmenetre, hiszen ez adja meg a stílust a hajviseletben. Az otthoni gépes hajnyírással és az egyhossz fazonnal nem érhető el a kívánt hatás. Érdemes felkeresniük a G-cutz borbély szalont azoknak, akik a maximumot szeretnék kihozni a frizurájukból. Mindenképp megér egy pillantást ez a barber shop a Blaha közelében. Itt ugyanis precízen ügyelnek az átmenetre, amely semmiképpen sem lesz foltos vagy csíkos.

Hangsúlyos tényezőnek számít a vágás kialakítása során a fej formája, egyenetlenségei. Ezek figyelembe vételével lesz igazán személyre szabott a hajvágás, és sikerül kihangsúlyozni a leginkább előnyös vonásokat. Közepesen hosszú frizura esetén már felmerül olyan kérdés is, hogy legyen-e a hajviseletben oldalt elválasztás, illetve mennyire lentről kezdődjön az átmenet? Egy gondos borbély ügyel a forgókra, így a haj sokáig stabilan tartja a formát, és nem ugrik szét egy párnán töltött éjszaka után.

A hosszabb haj képviselői a precíz ollós vágásnak köszönhetően könnyedén és gyorsan tudják beállítani a reggeli frizurájukat, és a frissen vágott érzés sokáig velük marad. A satír technika gondoskodik arról, hogy a haj ne terüljön rá a nyakra, helyette finoman elsimulhasson a tarkón. A borbély szalonokban repkedő hangzatos kifejezések, mint a pompadour vagy a slickback, olyan vágási megoldásokat rejtenek, amelyek alkalmazásával a végeredmény profi és stílusos lesz.

A férfi hajvágás mellé igény szerint kérhető szakálligazítás. Kerülhet bele átmenet, illetve összedolgozható a pajesszal is. Egy borosta vagy egy hosszabb szakáll esetében is egyaránt érvényes, hogy sokkal komolyabb és elegánsabb megjelenést biztosít, ha profi módon van levágva. Feldobja a ritkás vagy foltos arcszőrzetet egy igényes szakállfestés. A festékek magas minőséget képviselnek, a profi borbélyoknak köszönhetően az összhatás természetes és halvány kontúros lesz. A szakállfestést érdemes kéthetente beütemezni, hogy a megjelenés mindig ápolt és friss legyen.