Nagyon ellenálló az acélbetétes cipő

acélbetétes cipő

A biztonság mindenekelőtt való, főleg abban az esetben, ha olyan munkánk van, aminek a végzése közben fokozottan ki vagyunk téve az esetleges sérülések kockázatának. Egyértelműen idetartoznak azok a pozíciók, amikor valaki építkezésen, műhelyben dolgozik, adott terepviszonyok között és különféle gépeket használ fel a kivitelezés során. A láb védelmére ilyen helyzetekben megéri kiemelt figyelmet fordítani, amiben az acélbetétes cipő élen jár.

A megnevezés nem véletlen, hiszen a termékben el van helyezve egy megerősítéssel bíró elülső rész, aminek a fő szerepe, hogy a lábujjakat óvja meg a traumáktól. A gyártók igyekeztek az acélbetétes cipő képességeit megfelelően kibővíteni, ezért fémmentes, átszúrhatatlan talpbetétet építettek be.

Ez a kiegészítő antibakteriális, valamint könnyedén kivehető, igény esetén cserélhető. Az acélbetétes cipő viselése sok esetben kifejezetten kötelező, a különböző előírások keretében, így elejét vehetjük a viselésével a komolyabb baleseteknek, ami műszakvezetőnek és a dolgozónak is érdeke. Tegyük bátran próbára az acélbetétes cipő képességeit!