Mire szolgál a körkivágó?

körkivágó

A burkolásnak többféle módszere létezik. Ezeket okosan kell használni, a vágyott végeredmény elérésére. Amikor csempelapok alkalmazása történik, akkor előbb-utóbb szembe kell nézni azok formázásával. Vágásra mindenképpen szükség van, de a körkivágó bevetése szintén nem maradhat el.

Amikor különféle vezetékek, csövek átjuttatásáról van szó egyik helyiségből a másikba, vagy éppen szerelvényeknek kell helyet készíteni, akkor a professzionális eszközök legyenek munkára készen! A gyakran különösen kemény burkolólapokat többnyire gyémánt körkivágó segítségével van mód egyszerűen alakítani. A szintetikus, ipari gyémántszemcsékkel ellátott eszközök alapos munkát végeznek, amire biztosan nem lesz panasz.

A TLS kínálatában elérhetőek a száraz és vizes lyukfúrók, ezek pedig minden körülmények között jól teljesítenek. Többféle méret között lehet válogatni, így az egészen kicsitől a 150 mm átmérőig készíthetőek tökéletes áttörések. A körkivágó többnyire sarokcsiszolóra illesztve vethető be, amivel egyenletesen végezhető minden fúrás.