Milyen helyszínre érdemes szervezni a leánybúcsút?

erlavilla

Leánybúcsút szervezni nem egyszerű, hiszen nagyon sok mindenre tekintettel kell lenni annak érdekében, hogy minden a lehető legtökéletesebben történjen. Mindenekelőtt a helyszín kiválasztása rendkívül fontos. Az ideális lánybúcsú helyszín olyan, ami évszaktól és időjárástól függetlenül is garantálni tudja a kellemes időtöltést a résztvevők számára (forrás: erlavilla.hu).

Nem igazán jó a nyílt terasz vagy hasonló helyszín, még akkor sem, ha nyári időszakra esik az esemény, mert ha megváltozik az időjárás, akkor az egész buli romba dőlhet, főleg ha nincs B terv. Éppen ezért olyan helyszint kell választani, ami bármelyik évszakban, bármilyen időjárási viszonyok között garantálja a jó hangulatot.

Az Egerben lévő Erla Villa Bountique hotel kiváló helyszín egy leánybúcsú megszervezésére, ugyanis itt mindig biztosítani tudják a tökéletes körülményeket, függetlenül attól, hogy milyen az időjárás. Ráadásul, amennyiben szükséges, a hotel teljes egészét a lányok rendelkezésére bocsájtják. Ez több szempontból is előnyös.

Egyrészt senki nem zavarja meg a lányok buliját. Másrészt a szálloda minden szolgáltatását kihasználhatják, ugyanis egyre inkább megfigyelhető egy olyan tendencia, hogy az amerikai filmekben látható leánybúcsús elemek kezdenek kimenni a divatból.

Ez azt jelenti, hogy már nem annyira jellemző a táncos fiú jelenléte, a limuzin, meg hasonlók, hanem teljesen más irányba szoktak elmenni a leánybúcsúk. Sokkal inkább jellemző, hogy a lányok részt vesznek egy közös wellness programon. Az Erla Villa hotel pedig ezt az igényt is kielégíti, hiszen rendelkezik belső medencével, szaunával, jakuzzival és masszőrjeit is a vendégek szolgálatába állítja.

Ezt általában egy közös szépülés szokta követni, ahol felkerül a bulihoz megfelelő smink, a fodrász pedig elkészíti a megfelelő frizurát, majd indulhat a buli, ami számtalan dolgot jelenthet: pool cinema, karaoke, retro diszkó, borkóstoló, stb. Sőt, az említett vendéglátó központ a leánybúcsú megszervezését és kivitelezését is vállalja, amennyiben erre szükség van.