Makettek baráti áron

Makettautók verhetetlen áron

Érdekes nézni, hogy a gyerekek milyen egyedi dolgokat képesek alkotni akár néhány egyszerű építőkockából is. De mi a helyzet, hogyha a kreativitásukat kiengedhetik akkor is, amikor játékautókkal játszanak. Nem csupán arra való egy makett, hogy a polcon díszelegjen, persze bizonyos modellautók csupán dekoratív célból készülnek, ezek azonban nem.

A Modarri makett ennél sokkal izgalmasabbnak számít, mert csavarok és egy csavarhúzó segítségével szétszedhetőek, majd ismét összerakhatóak a tetszőleges formában.

Természetesen minden tartozék úgy készült, hogy ne jelentsen veszélyt a gyermekekre, ezért ezekkel a makettekkel teljesen biztonságosan lehet játszani. Az anyaghasználat minőségi, már első ránézésre látszik, hogy nem valami műanyag vackokkal van dolgunk, amelyek néhány nap után törötten fognak szanaszét heverni a gyermekszobában.

A cél egy olyan makett megoldása volt, ami több órára képes lekötni a kicsik figyelmét. Mondhatni, hogy ez lehet az első olyan szett, amivel gyakorolhatják az autók fejlesztését, tuningolását.