Láthatatlan határvonal légfüggönnyel

Strapabíró berendezések

A felfűtött vagy éppen a lehűtött helyiségek klímáját mindenképp hosszútávon szeretnénk megőrizni. Ezzel nincs is semmi probléma abban az esetben, hogyha erre az időre minden nyílászáró zárva marad.

De vannak olyan helyzetek, amikor hosszabb időre nyitva kell hagynunk az ajtót. Ilyenkor pedig a légfüggöny a leginkább célravezető megoldásnak számít. Határvonalat képez a külső és a belső hőmérséklet között. Télen a meleg levegőt bent tartja és nem engedi beáramlani a hideget, nyáron pedig fordítva.

A légfüggöny jól jön az olyan helyeken, ahol gyakran sokáig és sokszor nyílik vagy csukódik az ajtó. Akár otthoni felhasználásra is tökéletesen alkalmas.

Például nyáron, egy kerti parti alkalmával a vendégek ki-be járkálnak a nappaliba, ezért azt elég nehéz lehűteni légfüggöny nélkül, hiszen a meleg levegő minden ajtónyitáskor beszökik a helyiségbe. Az ipari légfüggöny az irodaházak, szupermarketek, raktárak esetében jelent hatékony megoldást. A Kaisai termékei kimagaslóan teljesítenek ezen a területen is.