Ipari kompresszor többféle változatban és teljesítményben

ipari kompresszor

A sűrített levegős rendszerek tematikájában igen széles a teljesítménybéli különbség. Az egyszerűbb munkafolyamatok elvégzéséhez megfelelőek a kisebb gépek is. Az ipari kompresszor már komolyabb és rendszeres munkavégzésre ajánlott, található belőle a kereskedelmi kínálat palettáján dugattyús és olajmentes típusok mellett csavarkompresszor is. A dugattyús ipari kompresszor kapacitása 0,6-15kW, a nyomás kifejtése 8-30 bar intervallumban választható, a tartályméret pedig 6 literestől egészen 500 literesig terjedhet.

Az olajmentes alkalmazási területe leginkább az élelmiszeriparban, a gyógyszergyártásban, az egészségügyben, a félvezető és elektronikai termelésben mutatkozik meg. A csavarkompresszorok képesek a legkomolyabb produktivitásra ebben a tematikában, ezek már 350kW erőkifejtést is el tudnak érni. Az ipari kompresszor beszerzése terén a legbolt.hu webáruház áll hatalmas kínálatával és raktárkészletével az érdeklődők rendelkezésére, munkatársai a kiválasztás folyamán is tudnak segítséget nyújtani.

Az ipari csavarkompresszor különféle teljesítményben található meg a kereskedelmi kínálatban

Kis- és nagyüzemekben fontos a sűrített levegővel való folyamatos ellátás. Ezt tudja biztosítani egészen 350kW teljesítményig az ipari csavarkompresszor nevezetű szerkezet. A korábban említett weboldalon csak valamennyi modell kerül bemutatásra. A több száz termékből álló paletta teljes bemutatása érdekében, a megadott szakmai webhelyre kell átkattintani.

Mivel nagyon eltérőek az egyes ipari csavarkompresszor modellek, az árak nincsenek megadva. Nincs két azonos ipari csavarkompresszor, nincs két ugyanolyan feltétel, mindig az aktuális követelmények figyelembevételével kerül sor a modell kiválasztására, annak érdekében, hogy a munkavégzés zökkenőmentes legyen. Az ipari csavarkompresszor esetében az energiatakarékos működés kiemelt jelentőséggel bír, ezt a gyártók természetesen szem előtt tartják és folyamatosan az igényekhez igazítják az új, innovatív technológiával előállított gépek előállításakor.