Infantino játszószőnyeg izgalmas kialakítással

Infantino játszószőnyeg

A baba az érkezését követően a nap nagy részét alvással tölti, de ahogy telik az idő, egyre aktívabb lesz és aktivitásait a legtöbbször a szőnyegen folytatja. Ha a kicsit biztonságban, kényelmes környezetben akarjuk tudni, akkor az Infantino játszószőnyeg lesz az ideális választás számára.

Amikor a kicsinél elkezdődik a világ felfedezése iránti igény, érdemes egy minden szempontból izgalmas, de ugyanakkor komfortos helyet kialakítani neki. Színek, formák és hangok egyvelege az Infantino játszószőnyeg, így felkelti a csöppség érdeklődését, felébreszti a kíváncsiságát. Aranyos plüssökkel, puha fekvőhelyként szolgálja a környezet jobb megismerését.

A kicsi nem eshet le, maximális biztonságban van, de mégsem fog fázni, miközben érdeklődve foglalatoskodik a játszószőnyegre erősített eszközökkel. Egy jó kis alvás is lehet az elfoglaltság vége. Az Infantino játszószőnyeg izgalmas kialakítással, teljes biztonságot nyújtva szolgálja a csöppség fejlődését. A termék több változata kapható a fufi.hu webáruházban.