Íme Budapest egyik legnépszerűbb olasz fagylalt nagykereskedése

olasz fagylalt nagykereskedés

Az olasz kézműves fagylalt 30 éves múlttal rendelkezik. A családi vállalkozásként induló cég az idők folyamán hatalmas üzemmé fejlődött, amit nagyrészt a minőségi termékeinek köszönhet. További részletekért egyszerűen kattints a www.hiszteriafagylalt.hu linkre! Itt több mindent megtudhat a gyártás fortélyairól. A sikeres partneri kapcsolatok is hozzájárultak ahhoz, hogy országosan ismertek legyenek. A korszerű gépekkel felszerelt műhelyben minden munkafolyamatot képesek elvégezni.

A prémiumminőségű fagylalt előállításához gondosan összeválogatott alapanyagokra van szükség. Ezeket helyi termelőktől szerzik be. A legfontosabb a tejtermék, a tojás és a gyümölcsök, amitől igazán krémessé és aromássá válik. Nem használnak tartósítószert, sem színezéket. A gyümölcs adja meg az igazi ízét, nem az esszencia. Az ízek tekintetében széles választék áll rendelkezésre, közel 50 fajtából lehet válogatni.

Amennyiben Ön nemcsak kóstolgatni szeretné ezt a krémes finomságot, hanem értékesíteni is, látogasson el a weboldalra, ahol megtalálja a cég elérhetőségét! Hívhatja telefonon vagy személyesen is ellátogathat a székhelyre, ahol bővebb információval szolgálnak. A cég saját hűtőautókkal rendelkezik, amivel a rendeléseket megfelelő körülmények között kiszállítják. Az optimális hőfok a gyártáskor, a szállításkor és a kirakatban is nagyon fontos ahhoz, hogy a minőség megmaradjon. A cukrászdák pultjaiban ideális hőmérsékleten tárolva, a fagyi 8 napig megőrzi a szavatosságát.

Fontos szempont a higiéniai szabályok betartása nemcsak a gyártás során, hanem árusításkor is. Kérés esetén, a cég hűtővitrinek bérbeadását biztosítja. A tökéletes együttműködéshez mindkét félnek néhány alapszabályt be kell tartani. A gyártó felel a minőségi termékért, az eladó pedig garantálja a megfelelő tárolást és a vitrinek tisztántartását. A vásárlókat lenyűgözi a színes látvány, aminek nehezen tudnak ellenállni. Egyre nagyobb az igény a természetes alapanyagokból előállított termékek iránt, ez a kézműves fagylaltra is igaz.