Hajbeültetés: az első lépések

Forrás: himgeurope.com

Ugyan ma már számtalan lehetőséget kínál a kozmetikai ipar a hajhullás és a kopaszodás megállítására, de még mindig a hajbeültetés a legjobb módszer, mivel ez az egyetlen a választási lehetőségek közül, amely véglegesen leszámol a problémával és biztos eredményt hoz. A hajbeültetéssel elérhető frizura tökéletesen természetesen hat, a HIMG klinika páciensei minden esetben elégedettek voltak a végeredménnyel.

Ha Ön is a hajbeültetést választaná a kopaszodása megszüntetésére, akkor első lépésként ki kell választania egy hajtranszplantációval foglalkozó klinikát. A döntés előtt érdemes a referenciákat is megtekinteni, hogy biztosak lehessünk a klinika szakértelmében. A kiválasztás után egy konzultáción kell részt venni, majd egy hajgyógyászati vizsgálat is szükséges, hogy a szakember megállapítsa a hajhullás okát, és további javaslatokat tegyek a hajbeültetéssel kapcsolatban.

A beavatkozás előtt néhány dologra oda kell figyelni, ilyen többek közt az étkezés, kerülni kell a túl csípős, fűszeres ételeket, a különböző gyógyszerek, étrendkiegészítők, vitaminok szedését pedig fel kell függeszteni a hajbeültetés előtt, de erről pontos tájékoztatást fog kapni a konzultáción. A dohányzást is lehetőleg minimálisra kell csökkenteni, és az alkoholt is mellőzni kell a hajbeültetés előtti napokban.

A beavatkozás napján ügyelni kell arra, hogy olyan felsőben érkezzen a klinikára, amiben egyrészt komfortosan érzi magát, másrészt amiből könnyen ki tud bújni úgy, hogy a feje ne érintse a szövetet, tehát érdemesebb inkább egy kényelmes inget felvenni.

Ha minőségi hajbeültetési szeretne, válassza a HIMG hajbeültetési klinikát!

Forrás: himgeurope.com