Gumis mappa kicsiknek és nagyoknak

gumis mappa

Már egészen kisgyerekkortól szükség van egy irattárolóra, amiben óvodás korban a rajzait, iskolában pedig majd a feladatlapjait tudja tárolni a lurkó. Erre is remek lehetőség a gumis mappa, ami változatos kivitelben, számtalan írószereket kínáló boltban, nagyáruházban elérhető. Legyen szó a gyerkőc kedvenc mesehőséről vagy egy cuki állatról, a választék rendkívül széles skálán mozog.

Praktikus A4 mérteben kapható. A gumis rögzítés pedig gondoskodik róla, hogy a benne tárolt iratok ne szóródjanak szét. Papír és műanyag kivitelben is elérhető. A műanyag változat nagy előnye, hogy megvédi a nedvességtől a benne tárolt alkotásokat vagy éppen az elkészült házi feladatot.

Ezen termékek természetesen nemcsak a kisebbeknek praktikusak, hiszen a felnőttek is rendelkeznek számos olyan dokumentummal, amit rendszeresen vagy alkalomszerűen magukkal kell hordani. Ezek épségének megóvásához gyakorlatilag nélkülözhetetlen a gumis mappa. Nekik készültek tájképes vagy sokkal visszafogottabb kinézetű termékek is.