Friss áruval vár a Szafi Free webshop

Szafi Free webshop
Szafi Free webshop

Amíg korábban nehéz volt mentes termékeket vásárolni, addig mára ez a probléma megoldódni látszik. A Szafi Free webshop egyik célja, hogy ízletes, egészséges és biztonságos termékeket tegyen elérhetővé bárkinek, még akkor is, ha az ragaszkodik egy speciális étrendhez. Ezért, ha valaki itt vásárol, a csomagolásokon speciális jelzéseket láthat.

1. Gluténmentes. A glutén sok embernél, különösen a kisgyermekeknél okoz allergiát és a lakosság körülbelül 1%-a súlyos glutén intoleranciával rendelkezik. 2. Cukormentes. A cukor hátrányosan befolyásolhatja az agy, az erek és a belek működését, a mennyiségének csökkentése az étrendben pedig fontos lépés az egészség felé.

3. Laktózmentes. Az emberek túlnyomó többsége különböző súlyosságú laktóz intoleranciával rendelkezik, viszont a tejcukor elkerülése jótékony hatással van az immunrendszerre. A Szafi Free webshopban a vásárlók olajos magvaktól mentes termékeket is beszerezhetnek, ugyanis ezek erős és potenciális allergének a gyermekek és az immunhiányos emberek számára.