Férfi arany nyaklánc különleges alkalmakra

férfi arany nyaklánc

Amikor egy férfinak készült nyakláncot vásárolunk, teljesen más szempontokat veszünk figyelembe, mint a női változatoknál. A férfi arany nyaklánc esetében ugyanis a vásárlás mérlegelése aszerint történik, hogy milyen súlyú vagy vastagságú a kiszemelt darab. Fontos az is, hogy milyen hosszú vagy milyen színű egy férfi arany nyaklánc, így a választék nagyon széles tud lenni.

A webáruházunkban található modellek mindegyike 14 karátos aranyból készült, ráadásul a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő hatóság által fémjellel ellátott, ellenőrzött, igazolt termék. A honlapunkra látogatva, a jobb oldalon lévő filterrel tud szűkíteni, megadhatja azokat a paramétereket, amihez feltétlenül ragaszkodik az arany nyaklánc megvételekor.

Szín alapján rendelhető teljesen sárga, klasszikus arany, sárga és fehér arany keveréke, valamint többszínű modell is. A férfi arany nyaklánc mellett, a női és gyerekeknek készült láncok is kaphatóak, nem beszélve a trendi bokaláncokról, amelyek a nyári strandolás idején nagyon népszerűek. A rendelését személyesen is átveheti Budapesten, de házhoz is tudjuk szállítani.