Egyéni védőeszköz fülre, szemre, fejre

Védősisak

A munkavédelmi előírások megszabják, hogy bizonyos munkahelyeken vagy munkafolyamatoknál milyen védőfelszerelések használata a kötelező.

Egy ilyen egyéni védőeszköz abszolút megfizethető és kellő védelmet nyújt a viselőjének, hogy a testi épsége megmaradjon. Vállalatunk webshopjában Ön is megtalálja a megfelelő egyéni védőeszköz típusokat, fejre, szemre, fülre egyaránt. Külön kategóriát képeznek a maszkok, amelyek elengedhetetlen védőfelszerelésnek számítanak a laboratóriumokban, gyárakban, építkezési területeken, kórházakban, stb.

Ahhoz mérten, hogy pontosan milyen területre kell arc- vagy fejmaszk, széles választékból keresgélhet. Sőt, külön kapható szűrőbetét is! A fejvédő sisakok mellett, beütődés elleni sapkák is felsorakoznak, szemüvegek terén pedig száras és munkavédelmi szemvédők is kaphatók. Az arcvédők mellett, hegesztő pajzs és szemüveg szintén vehető.

Az egyéni védőeszköz felhozatal magába foglalja az egyszer és többször használható füldugókat, nem beszélve az önmagában vagy sisakra szerelhető, merev, esetleg összehajtható fültokokról.