Az ágaprító a kertek fodrásza!

ágaprító

A tavasz beköszöntésével minden kisebb vagy nagyobb területen, udvaron esedékes a fák metszése és karbantartása. Az ágaprító erre a lehető legokosabb választás, hiszen számos helyen hasznosítható.

A szép, valamint egységes kert a legtöbb háztulajdonos vágyálma. Ehhez azonban több tényezőnek is meg kell valósulnia. Az ágaprító köztudottan elősegíti a keletkezett zöldhulladék feldolgozását, majd további hasznosítását. A különböző gyümölcsfák, bokrok, illetve egyéb növények évről-évre metszést igényelnek, vagyis az ágaprító jól jöhet bármikor, de főként az év elejei időszakban. Hosszú évekig megállja a helyét, ezért is okos döntés beruházni egy szimpatikus modellre.

A minőségi alkatrészekkel felszerelt darabok kiválóan teljesítenek. Arra azért oda lehet figyelni, hogy mekkora teljesítményű berendezés kerül kiválasztásra, mert az határozza meg a felvágható ágak, gallyak nagyságát. Az ár-érték arány is ezen az elméleten alapul. Egy közepes kerthez bőven elegendő a 2400 W teljesítményre képes darab is.