A Völgy apartman Eger térségében található

Völgy apartman Eger

Nem csoda, hogyha egy idő után már túl zajosnak, zsúfoltnak vagy unalmasnak érezzük a helyet, ahol élünk. Néha kell egy kis változás. A Völgy apartman Eger városának a szélén helyezkedik el és segít kiszakadni a mókuskerékből néhány napra, de akár hétre.

Az biztos, hogy aki idelátogat, az nem fog unatkozni. Már önmagában a Völgy apartman Egerben kellemes környezetet biztosít a vendégeknek, de programok terén is van miből válogatni.

Belekóstolhatunk a város híres borkultúrájába, a gasztronómia szerelmeseit valódi paradicsom várja, ami a nagyszerű éttermeknek köszönhető. A nagy történelmi múlttal rendelkező vár is itt található, ami számos csata színhelyéül szolgált.

Ha a gyermekek már unják a történelemleckét, akkor felpattanhatunk a kisvasútra, aminek a végállomása Szépasszonyvölgy, ahol kalandpark várja a kicsiket. A sok kalandozás után visszavár mindenkit a Völgy apartman Egerben, ahol mindig édes a pihenés. Hazatérve feledhetetlen emlékeket vihetünk magunkkal, tudván azt, hogy ide bármikor ismét visszatérhetünk.