A tartós és könnyen használható Elpumps JPV 1500 B

Elpumps JPV 1500 B

Sokan keresnek manapság a háztartások vízigényének biztosítására, kertek és zöldterületek öntözésére jól használható szivattyút. Az Elpumps JPV 1500 B ezekre a célokra kiválóan alkalmas. Mivel önfelszívó kialakítású, biztosítja a magas mennyiségű és nyomású szállított folyadékot. Kiválóan alkalmazható kertek és zöldterületek öntözésére egyaránt. Nagy előnye az is, hogy elég indításkor feltölteni.

Nagyon jó minőségű hazai termék, kifejezetten versenyképes áron, ami kitűnő nyomást produkál. Az Elpumps JPV 1500 B az időtállóság terén sem vall szégyent, hiszen tartós, könnyen pótolható alkatrészek felhasználásával készült.

A szivattyú tartósságát nem más növeli, mint a kerámiabetétes axiáltömítés és az inox lapátos kivitel. Az Elpumps JPV 1500 B mindezek mellett még könnyen is szállítható, a rajta lévő műanyag fogónak köszönhetően. A szivattyushop.hu webáruházban verhetetlen áron, 2 éves garanciával lehet megvásárolni. A megrendeléstől számítva, mindössze pár napon belül már át lehet venni a terméket.