A rugalmas pólya szakszerű felhelyezése

rugalmas pólya

Az emberek egészsége a kor előrehaladásával nem minden esetben teljes, de a kényelmesebb életvitelért különféle segédeszközöket tudunk megvásárolni. A rugalmas pólya azoknak ajánlott, akiknek a lábuk láthatólag nem egészséges. A trombózis általában egyik vagy mindkét lábat érintheti. Természetesen érdemes a háziorvos tanácsát kikérni, ha fennáll ez a betegség, de senki se aggódjon, mert ha nem komoly a probléma, akkor pihenéssel nagyban javítható ez az állapot. A trombózisról azt kell tudni, hogy olyankor alakul ki, amikor vérrög képződik a lábszár és comb izmai között található mélyvénában.

A rugalmas pólya alkalmazását kompressziós kezelésnek is nevezik, a cél ilyenkor az, hogy a láb felületes vénáitól a vér a mélyebb rétegek felé terelődjön és ott az áramlási sebességet öt vagy akár nyolcszorosára emeljük. Az orvos persze más módszereket is felírhat a betegnek, ez a probléma mértékétől függ. A rugalmas pólya felhelyezésekor figyelni kell arra, hogy nem szabad túlzottan szorosra tekerni, mert ezzel árthatunk, de ha túl laza az sem jó, mert úgy hatástalan, így tanácsolt megtalálni az középutat. Az ízületek rögzítésének sokféle módja ismert, mivel a piacon számtalan termék található. Az öntapadó fásli a sportkotszer.hu webshopból rendelhető meg. Ha bárkinek szüksége van rá, de esetleg nem tudna elmenni a gyógyszertárba, akkor innen könnyen beszerezheti. Azt is érdemes megjegyezni, hogy egyes esetekben a webes oldalakon sokkal nagyobb a választék, mint a különféle szaküzletekben. Ez a típus latex anyaggal van bevonva, ami azt eredményezi, hogy nagyon jól tapad, így a rögzítés kellően stabil marad huzamosabb ideig is.

Az öntapadó fásli rugalmas szerkezete kreppelt ami ugyancsak a csúszásmentes tapadásért felelős. Ezek a gyógyászati textilek általában a test hajlataiban szükségesek, ezért rugalmas tulajdonságuk kifejezetten fontos. Az öntapadó fásli vérzéses sérülés közben is kiválóan alkalmazható. Aki különféle extrémebb sportokat űz, annak ajánlott mindig magával vinnie ezt a terméket.