A molett divat szuper darabjai egy helyen

molett divat

Bár egyes divatcégek sokáig csak a vékony, modellalkatú hölgyeknek készítettek ruhákat, ma már egyre több tervező kollekcióiban felfedezhetőek olyan darabok, amelyek az átlagos méretekkel rendelkező, kerekebb nők idomaihoz igazodnak.

Ezt a változást már nagyon sokan vártuk és azt is, hogy a molett divat nagyobb hangsúlyt kapjon, hiszen egyértelműen többen vagyunk azok, akik nem az extra kicsi méreteket hordjuk. Ráadásul már kutatni sem kell az olyan ruhadarabokat, amelyek nemcsak egyszerűen nagyobbak, mint a többi, hanem kimondottan a teltebb alakra lettek tervezve, kiemelve annak szépségeit.

Például a www.caremo.hu oldal kínálata csak olyan ruhaneműkből áll, amelyek a molett divat méltó képviselői és akkor is jól érezhetjük magunkat bennük, ha picit szélesebb a csípőnk vagy nagyobb a hasunk.

Itt minden megtalálható, ami által mi is hirdethetjük a molett divat nagyszerűségét és egyben a sokszínűségét, így akár az egész ruhatárunkat megújíthatjuk a webshop segítségével, vagy szükség szerint csak egy-két alapdarabot is beszerezhetünk.