A Jack Jack kábel alapvető analóg összekötő!

jack jack kábel

Szeretne valóban kiváló csatlakozót a digitális eszközéhez? A Jack Jack kábel különféle hosszúságokban rendelhető meg, az első osztályú, kiváló minőséghez pedig kétség sem férhet. Dupla-aszimmetrikus geometriával, PSC réz vezetővel, légcsöves szigeteléssel és speciális zajelnyelő rendszerrel rendelkezik a kacsa-audio.hu webáruház kínálatban szereplő darab. Egy ilyen Jack Jack kábellel garantált a maximális teljesítmény. A hangzás páratlan lesz. Bele kell nyúlnia ugyan kicsit mélyebbre a pénztárcájába, viszont az Audioquest termékekre egészen biztosan nem lehet majd panasza.

Természetesen olcsóbb darabok is fellelhetőek a kínálatban, de az eltérő árkategóriájú árucikkek megtapasztalását tekintve, a különbség minden zenekedvelőnek kirívó. A Jack Jack kábel csatlakozója is többféle lehet. Ügyeljen a méretekre és a különféle specifikációkra, mert nem biztos, hogy minden eszközével kompatibilis lesz a tartozék! Amennyiben tanácstalan, forduljon a webshop ügyfélszolgálatához, ahol útbaigazítást kaphat!

SUB kábel többféle audió-rendszerhez

Mondani sem kell, hogy a tökéletes hanghatások elérése érdekében nem elegendő, ha csak a hangfal és az egész hangrendszerhez tartozó eszközök felelnek meg a magas minőségi elvárásoknak. Az azokat összekötő vezetékeknek is óriási a szerepük. A SUB kábel milyensége is alapvető tényező. A Kácsa KCO-SUB-SUB kábel UP-OCC monokristályos réz vezetőből áll. Ez a digitálisan, technológiailag is fejlett korunkban élvonalbéli anyagnak minősül, ami az elektronikus jeleket rendkívül gyorsan képes továbbítani, miközben a torzítás mértéke minimalizálható.

A szóban forgó mélynyomó kábel fekete kígyóbőr hatást keltő PVC bevonattal rendelkezik, ami a megfelelő vastagságának is köszönhetően, kiváló szigetelőként és árnyékolóként funkcionál. A SUB kábel esetében ez különösképpen nagy jelentőséggel bír. Az analóg összekötő vezetéket pontos méret meghatározása mellett is megrendelheti, így elkerülve a pazarlást, a felesleges kábelkötegek felhalmozódását a házon belül.