A fogselyem használata ajánlott

fogselyem

A szájhigiénia fenntartásáért többféle módszerhez folyamodhatunk. Az elmúlt évek során sokféle metódust dolgoztak ki a szakemberek és ezek együttes alkalmazásával könnyen felléphetsz a keletkezett plakk ellen. A fogselyem olyan vékony anyag, ami nagyon nehezen szakad el, továbbá könnyen befér a fogak közé, ahonnan néhány könnyed mozdulattal kipucolható a beragadt ételmaradék.

A Patikatárs internetes felületén több ilyesféle, ebbe a kategóriába tartozó produktum található. Ha már van tapasztalatod az Emmi-dent fogselyem termékkel, akkor vásárolj bátran többet, hogy soha ne fogyj ki belőle! viszont, ha nincs, akkor azt tanácsoljuk, hogy próbáld ki! Ez az árucikk most akciós áron kapható.

Az anyag hosszúsága 50 méter, ami használattól függően elég sokáig ki szokott tartani. Aki tényleg nap mint nap odafigyel a megfelelő szájápolásra, annak nem hiányozhat a tarsolyából a fogselyem. A mentolos ízzel bevont szál még jobban hozzájárul a kellemes szájíz kialakításához, így sohasem kell a rossz lehelettől tartani.